Ghidul leneșului către un Crăciun mai puțin tradițional

header-2016_newsletter

Pentru mulți dintre noi, debutul lunii decembrie înseamnă și începutul agitației de Sărbători, a goanei după cadouri, a aglomerației din oraș și din magazinele de pretutindeni. De Crăciun și Sărbători, în general, lucrurile ar trebui să fie mai mult despre familie și a petrece clipe minunate cu cei dragi și mai puțin despre nervi și timp pierdut.

An de an ne propunem să fim mai eficienți în perioada Sărbătorilor de Iarnă, să bifăm toate sarcinile din timp și mai că ne visăm stând relaxați pe canapea în așteptarea lui Moș Crăciun. Din păcate realitatea nu prea coincide cu imaginația și nu știm cum se face, dar mereu ajungem să facem lucrurile în ultimul moment, să alergăm de colo-colo, să prindem rădăcini în bucătărie și să o dăm în bară cu câte vreo prăjitură.

Ei bine, anul acesta vrem să facem lucrurile diferit! Anul acesta alegem să propovăduim câteva metode mai puțin tradiționale care să te poarte cu bine prin toată povestea aceasta cu Sărbătorile. Așa că dacă și tu îți dorești multă liniște și împăcare în luna lui decembrie, alătură-te revoluției noastre și folosește trucurile din ghidul de mai jos! ”Leneș” e doar un fel de a spune, ”inteligent” și ”eficient” ar fi mai degrabă cuvintele potrivite.

nwl-1

nwl-2

nwl-3

nwl-4

nwl-5