Food meets Fashion. Fashion redefines Beauty.

Mai țineți minte sloganul folosit de noi în momentul în care am deschis restaurantul din Iulius Mall? Vorbeam atunci despre asocierea între mâncare și modă, respectiv despre modul în care „Food meets Fashion”.  La momentul respectiv am ales să adaptăm meniul Marty la această sintagmă, mai târziu a apărut și meniul Skinnylicious în completarea acestei idei.

Ei bine, astăzi a venit momentul să ducem mai departe acel slogan și să-l completăm cu „Fashion redefines beauty”. De ce? Pentru că de curând am lansat un meniu dedicat sănătății, un meniu pe care îl recomandăm cu drag persoanelor care doresc să-și mențină greutatea și să controleze numărul de calorii pe care îl consumă. Pe lângă aceasta, ne-am gândit că frumusețea este un concept care vine din interior și pe care uneori are nevoie de puțin ajutor pentru a ieși la iveală, mici arficii pe care orice femeie le cunoaște.

În acest gând, am adus aproape de noi doi prieteni care să ne ajute să punem la cale un concurs care să completez ideea de „Food meets fashion, fashion redefines beauty”. Împreună cu Edi de la Boudoir (Ambasador pentru L’Oreal Professionnel Romania) și Laura Bâlc, am pus la care următoarea provocare pentru voi:

Ne-am propus să oferim unei cliente Marty Restaurants un „complete remake”, adică un tratament complet de înfrumusețare pe care îl documentăm cu o sesiune foto oferită de către un fotograf profesionist. Tunsul, coafatul, pensatul și machiajul sunt oferite de Boudoir Studio Prive (mai multe informații despre ei aici) și sesiunea foto înainte și după va fi asigurată de către fotograful Laura Bâlc (ale cărei fotografii le puteți admira aici).

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs?

  1. Trebuie să dați „share” public pe Facebook la imaginea de concurs de aici
  2. Lăsați un comentariu prin care încercați să ne convingeți de ce e important pentru voi să câștigați acest concurs și de ce vă place meniul Skinnylicious.

Cel mai convingător mesaj este ales de către prietenii noștri de la Boudoir împreună cu Laura Bâlc și desemnat câștigător al acestei experiențe senzaționale și glamourous de salon :). Prin tragere la sorți, 3 persoane câștigă din partea Marty un produs din meniul Skinnylicious la comenzile online. Aveți timp până la data 14 septembrie să vă înscrieți, pe data de 16 prietenii de la Boudoir Studio anunță câștigătoarea și până la sfârșitul lunii publicăm fotografiile cu rezultatul final :)

Succes!