Nu îți face planuri pentru 15 martie: ne vedem la The Woman!

Femei de top din domenii precum antreprenoriat, jurnalism, arhitectură, sport, cercetare sau economie, atât din țară cât și din străinătate, au confirmat prezența la cel mai important eveniment de leadership feminin din estul Europei: Conferința de Leadership Feminin The Woman. Timp de două zile, între 14 și 15 martie, la Cluj-Napoca, cele peste 500 femei care participă la eveniment vor afla în ce constă succesul în antreprenoriat, dar și eșecul în business, care sunt implicațiile financiare sau contribuția pe care educația o aduce în propria carieră.

 

 

Gabriela Szabo: Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește și poartă-te ca un campion!

Conferința de Leadership Feminin The Woman promovează un proces educațional care continuă și după finalizarea anilor de studiu. „Nici profesorii și nici părinții nu sunt cei care ne controlează procesul de învățare, ci fiecare dintre noi este responsabil pentru propria lui educație nu doar în școală, ci și în viața profesională”, afirmă Cristina Mureșan și Theodora Cleja, eleve în cadrul Transylvania College, Școala Internațională de Cambridge din Cluj-Napoca, care vor susține în 15 martie, în cadrul The Woman, prezentarea „Fă lucrul corect când nimeni nu se uită!”.

Pentru prima dată la The Woman, Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică, prezintă publicului din secretele succesului în cadrul prezentării „Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește și poartă-te ca un campion”. Eșecul este una dintre condiții pentru a ajunge pe culmile succesului, iar atitudinea face diferența între reușită și eșec. Speakerul internațional Eleanor Tabi Haller-Jorden (Președinte & CEO, The Paradigm Forum) va prezenta modalitățile prin care femeile ambițioase își pot atinge potențialul prin leadership. 

Ca în fiecare an, noi cei de la Marty susținem femeile puternice și ambițioase, precum și importanța educației în cariera oricărei femei de succes (și nu numai). Vom fi prezenți la The Woman cu o tombolă surpriză, pregătiți să vă răsfățăm cu noul nostru desert. 3 torturi Raspberry & Brownie Cheesecake pot fi ale voastre, dacă vă înscrieți la tombolă. E foarte simplu: tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați cărțile de vizită în urna noastră de la intrare, iar la finalul conferinței vom alege norocoasele câștigătoare. Succes la răsfăț! :) 

 

Ediția din acest an a Conferinței de Leadership Feminin The Woman se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile continuă pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Foloseste codul de reducere THEWMARTY15 si beneficiezi de 15% reducere la orice tip de bilet achizionat de pe site-ul oficial al evenimentului.