Feel the love at Marty

Ne-am gândit că o zi dedicată iubirii e prea puțin, așa că am folosit 14 februarie ca o scuză pentru mai mult de o săptămână de surprize pentru cei care se iubesc. Așa că am venit cu câteva idei noi în fiecare dintre restaurantele Marty pentru a sărbători cum se cuvine aceste zile. Zile în care poate ar trebui să ne amintim că în esență, ceea ce contează cu adevărat sunt momentele alături de cei dragi.

La Marty Boulevard sărbătorim cu un meniu pentru două persoane compus din două preparate cunoscute și apreciate de către clienții noștri: Antricot grill cu garnitură, somon cu brocoli și morcovi franțuzești.  La acestea adăugăm două deserturi cheesecake și două pahare de șampanie sau vin.

Pentru cei care ne vizitează la Marty City povestea e scrisă cu ajutorul unei pere învelite în ciocolată, o combinație senzuală de dulce-acrișor completată de un pahar de șampanie din partea casei.

Meniul special de la Marty Society vă încântă cu un mușchiuleț de porc în crustă de ierburi aromate: o nebunie de arome aduse de combinația între salată mix, pieptul de pui, roșiile cherry, sosul pesto, parmesaul Grana Padano, ardeiul gras și rozmarinul proaspăt.

Pentru cei care preferă ceva mai ușor, am pregătit o salată Roastbeef  și una de piept de pui. Am adăugat și niște Fussili Quatro formaggi pentru ca în final să vă îndulcim cu un desert din biscuți și marțipan, glazurat cu ciocolată: Cake Pops.

În speranța că v-am inspirat sau vă v-am făcut papilele gustative curioase, specialitățile noastre sunt disponibile între 14 și 24 februarie. Puteți alege să petreceți acele frumoase momente alături de cei dragi la Marty.