Electric Burger InstaFoodPic e din nou aici! Câștigă abonamente la Electric Castle

Vă povesteam într-un post anterior despre noul nostru Electric Burger și provocarea de a-l testa. Tentația e mare, mai ales că sunt puse în joc 6 abonamente la Electric Castle, care pot fi ale voastre și dooaaar ale voastre. Trebuie să recunoaștem, succesul campaniilor de anul trecut ne-a depășit cu mult așteptările. Suntem onorați și de-a dreptul flatați de căldura și bucuria cu care ați primit Electric Burger în viețile voastre.

În semn de recunoștință, am pregătit un nou concurs pentru voi, la care puteți câștiga….drumrolls, ladies & gents…ați ghicit! Abonamente la Electric Castle! Încă 6 la număr. Este vorba despre InstaFoodPic Contest, varianta 3.0, în care vedeta este #ElectricBurger.   

Pofticioși din toate colțurile Clujului (și nu numai), uniți-vă! Vă prezentăm #ElectricBurger InstaFoodPic Contest, momentul ideal să dați frâu liber imaginației și să mâncați pe săturate, dar nu înainte de a face o poză (sâc!). Noul concurs vă va pune la încercare creativitatea, viziunea artistică, talentul la fotografie și, desigur, pofta de mâncare. Sunt 4 pași simpli către cele 6 premii:

1. Comandă un #ElectricBurger din orice restaurant Marty, în perioada 22 mai – 30 iunie

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Instagram.

3. Folosește hashtag-urile #ElectricBurger și #MartyRestaurants

3. Fii pe fază! Alegem săptămânal prin jurizare fotografia care ne-a impresionat cel mai mult

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante și pe Insta!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

 

Lista câștigători Electric Burger InstaFoodPic Contest

Mihai Moraru

Bianca Komjatszegi