Descoperă noul meniu Skinnylicious, dedicat unui stil de viață sănătos

Telefoane, emailuri, agitație. Trăim într-un ritm extrem de alert, alergăm în toate direcțiile, din dorința de a bifa cât mai multe sarcini până la sfârșitul zilei. Uneori parcă avem nevoie de super puteri pentru a le face pe toate și pentru a găsi și păstra echilibrul între job, pasiunile noastre și familie.

Suntem mereu conectați la tehnologie, dar oare cât de des suntem cu adevărat conectați cu cei dragi nouă? Dar cu noi înșine? Grăbiți să parcurgem tot ce avem de parcurs, uităm de lucrurile cele mai importante. Uităm de ai noștri, de gândurile noastre, de noi, și, în mod esențial, uităm de sursa noastră de energie, alimentația corectă.

În acest secol al vitezei, ne-am luat un moment de răgaz pentru a crea un meniu bazat pe principiile alimentației corecte, cu preparate sănătoase și delicioase în același timp. Fie că îți dorești o gustare ușoară înainte de antrenament, o masă potrivită pentru refacerea nivelului de energie sau pur și simplu ești în căutarea unui stil de viață sănătos, obține mai mult de la alimentele pe care le incluzi în dieta ta: preparate sățioase, bogate în substanțe nutritive, cu mai puține calorii.

Fără adaosuri și fără excese, SKINNYLICIOUS este un meniu dedicat sănătății. Vă încurajăm să mâncați echilibrat și să faceți mișcare, pentru că sănătatea înseamnă mult mai mult decât diete sau înfometare, fără ca gustul să fie compromis.

Mushroom Soup. Bogate în fibre, vitamine, minerale și antioxidanți, ciupercile din delicioasa supă de inspirație asiatică îți asigură energia pentru întreaga zi. Iar dacă îți dorești ca pielea ta să radieze de frumusețe, află că ai ales bine. Responsabil este seleniul, protector al sistemului imunitar, care nu se găsește în foarte multe fructe sau legume.

Halloumi & Veggies Salad. Descoperă savoarea Mediteranei la tine în farfurie! Dacă încă nu ai încercat halloumi, este momentul perfect, iar noi îți promitem că te vei îndrăgosti iremediabil de această brânză robustă și aromată de origine cipriotă. Alunele de pădure și nucile caju asigură aportul de minerale benefice pentru sistemul nervos, în timp ce legumele verzi sunt o bogată sursă de antioxidanți.

Algae & Shrimp Salad. Iată gustarea ideala atunci când îți dorești un aport crescut de proteine. Descoperă-ți noi super puteri o dată cu un super-aliment: o algă de culoare brună, kelp.  Conținutul său extrem de bogat în minerale și vitamine, precum și proprietățile sale de reducere a nivelului trigliceridelor, o fac aliatul perfect în lupta pentru o siluetă de invidiat.

Sweet Potato Noodles & Chicken. Iată un preparat must try pentru fanii bucătăriei asiatice (și nu numai)!  Clasicii tăieței de orez sunt reinterpretați într-o variantă inedită din cartofi dulci, care cu siguranță vor deveni în scurt timp opțiunea preferată. Ciupercile shiitake, uleiul de susan și sosul de pește îi oferă preparatului gusutul oriental inconfundabil, însă la jumătate din aportul de calorii obișnuit. Asta da plăcere nevinovată!

Beef Fried Rice. Alege o masă completă, cu fibre, proteine și carbohidrați de calitate. Orezul este o sursă importantă de energie și o sursă puternică de carbohidrați cu eliberare treptată, acționând ca un combustibil pentru trup...și suflet.  Împărtășește tuturor din energia ta și bucură-te de ea pe parcursul întregii zile.

Sea Bream Fillet & Chickpeas. Iată un preparat complet cu multiple beneficii pentru sănătate. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, năutul poate înlocui cu succes carnea, în timp ce fasolea neagră și lintea sunt bogate surse de fibre și antioxidanți, cu rol în sănătatea creierului și a inimii. Iar dacă peștele e preferatul tău, află că dorada este una dintre cele mai sănătoase specii.

Descoperă aici meniul complet.

*Meniul Skinnylicious este disponibil începând cu data de 27 iunie 2017 la Marty Sports & Grill, Marty City, Marty Westside și Marty Plaza.