Confetti Cheesecake: descoperă-l în luna iunie și hai să facem fapte bune împreună!

FIECARE COPIL MERITĂ BUCURIA ZILEI DE 1 IUNIE

Ziua de 1 Iunie ar trebui să fie una dedicată copiilor noștri și, de ce nu, copilului din fiecare dintre noi. Este o zi magică, în care poate îndrăznim să visăm mai mult, să ne jucăm mai mult, să ne răsfățăm mai mult și să uităm de griji. Ziua de 1 Iunie e liberă cu un motiv - acela de a pune timpul pe ”Pauză” și pur și simplu de a face ceea ce ne place, de a ne bucura de fiecare moment.

Există însă copii mai puțin norocoși, pentru care ziua de 1 Iunie este la fel ca oricare alta. Pentru copiii bolnavi de cancer, fiecare zi înseamnă paturi de spital, un lung șir de tratamente și o boală necruțătoare ce uneori le pune viața în pericol. Însă și acești copii merită să își trăiască din plin copilăria, să se bucure, să se joace, să zâmbească, să simtă că ziua de 1 Iunie a venit și pentru ei.

Avem toată admirația și recunoștința pentru cei care au făcut o misiune din a-și dedica timpul, cunoștințele și experiența pentru a aduce o schimbare în viețile acestor copii. Membri Asociației Little People sunt acești oameni minunați, care de mai bine de 20 de ani, sunt zi de zi în spitale, alături de copiii bolnavi de cancer, prin programe de suport psihosocial, sprijin material al secțiilor din spital, dar și prin evenimente pentru tinerii supraviețuitori de cancer.  

CONFETTI CHEESECAKE PENTRU PRIETENII LEULUI CURAJOS

Suntem alături de prietenii noștri de la Asociația Little People, iar în luna iunie, vă provocăm și pe voi să vă implicați, cu mic, cu mare, în sprijinirea copiilor bolnavi de cancer. Am creat special pentru ei un cheesecake vesel cu ciocolată delicioasă, cremă catifelată de brânză şi o explozie de confetti colorate. Confetti Cheesecake este numele lui și este menit să readucă zâmbetele pe chipurile copiilor atât de greu încercați.

Ce este și mai special la acest desert este că, în luna iunie, fiecare Confetti Cheesecake comandat de tine înseamnă o faptă bună. În luna iunie, donăm 10% din valoarea fiecărui Confetti Cheesecake pentru ca zeci de copii care se luptă cu cancerul să beneficieze de tot suportul de care are nevoie.

Așa că nu mai sta pe gânduri! Chiar tu poți face o diferență în viețile acestor copii. Vino în cel mai apropiat Marty, comandă un Confetti Cheesecake, pentru copilul tău sau pentru copilul din tine și fii martorul magiei. Cheesecake-ul este disponibil și pe site-ul nostru de Delivery.

DESPRE ASOCIAȚIA LITTLE PEOPLE

Asociația Little People s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi, în Cluj-Napoca, din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie. Cu o experiență de peste 20 ani în programe de suport psihosocial pentru copiii bolnavi de cancer, asociația oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate de specialiști. Programul de suport al pacienţilor a fost elaborat pentru a crea un standard de calitate a intervențiilor psihosociale oferite pacienților și este implementat cu succes în 9 dintre cele mai mari secţii de oncopediatrie din țară, din 5 orașe: Cluj, București, Timișoara, Iași și Târgu-Mureș, Craiova.

Asociația a înființat Clubul Temerarii® - Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supravițuitori de Cancer - care numără astăzi, peste 750 de membri din 123 de localități, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa.

*Campania este valabilă în perioada 1 – 30 iunie 2019.