Descoperă meniul Marty Oldies but Goldies

La cererea poporului, aducem înapoi cele mai minunate preparate Marty, în interpretațiune modernă! 

Există preparate care sunt pur și simplu mâncare. Cu toate acestea, își îndeplinesc cu brio rolul pentru care au fost destinate: de a potoli foamea și cam atât. Apoi, sunt preparate nenumărate de care te bucuri pe moment. Însă mai apoi le dai uitări. Sau preparate care pur și simplu nu sunt pe gustul tău.

Însă din când în când întâlnești preparate care își fac loc spre inima ta. Și nu se mai dezlipesc de acolo vreodată. Papilele gustative jubilează, ești inundat cu endorfine și tot ce poți să spui este ”Wow!”.

Poate să fie un ingredient preferat, un condiment special, o tehnică de gătire aparte sau poate toate la un loc: o combinație de gusturi și arome aproape de sufletul tău.

Ne simțim norocoși și recunoscători că unele dintre aceste preparate au făcut parte din Meniul Marty de-a lungul timpului. Știm că au fost printre preferatele tale, iar noi nu putem decât să îți mulțumim.

Pentru că ne-am dorit mereu să inovăm The Book of Flavours, preparatele clasice au făcut loc unora noi, însă de fiecare dată cu emoții. Ne sunt dragi și din mesajele primite de la fani, am înțeles că nu doar nouă.

Salată Versace

Așa că, pentru nostalgicii de pretutindeni, dar și pentru viitori împătimiți ai preparatelor clasice Marty, aducem în atenția poporului (la cerere :) ) meniul Oldies but Goldies!

Garlic Bread

Acum ai ocazia să te reîntâlnești cu bunătăți precum Garlic Bread, Supa Asiatică, Salata Versace, Salata Marty cu vestitul ei sos Thousand Islands, Mac 'n' Cheese, Chicken Castelina, P'ept de pui caramelizat și Yaki Udon (în interpretațiune modernă, Beautiful Chinese Pasta).

Supă Asiatică

Dacă ți-a fost dor de unele dintre vedete, este momentul perfect pentru a te bucura din nou de ele! Iar cele care sunt încă un mister, nu-i nimic, noi credem că au toate șansele să devină viitoare favorite.

Beautiful Chinese Pasta

Descoperă meniul Oldies but Goldies în restaurantele noastre (momentan nu este disponibil la Marty Restaurants Piața Muzeului Nr. 2) și la Marty Delivery. Degustați și lăudați!

Mac 'n' Cheese