Descoperă aromele de Sărbătoare din Marty Winter Specials

Deși Anul Nou bate la ușă, iarna se cam lasă așteptată. Nu știm dacă e doar senzația noastră sau e o realitate, dar în fiecare an lumea e tot mai grăbită, cadourile sunt lăsate până în ultimul moment, iar munca ne acaparează toată atenția până in Ajun.

În astfel de situații, momentele de răgaz sunt esențiale, iar noi am găsit remediul perfect pentru agitația de sezon! Așa cum v-am obișnuit, lansăm în ediție limitată Our Delicious Winter Specials, șase băuturi surprinzătoare, fiecare cu o personalitate aparte. Te invităm să le deguști în oricare din locațiile noastre și să te lași transpus în atmosfera de Sărbătoare.

Winter Specials

Egg Nog este deja un clasic elegant, dulce și catifelat, care invită la răsfăț și relaxare. Aromele de lichior, mentă și ciocolată sunt perfecte pentru o seară între prieteni, cu povești parfumate și confesiuni.

Wild Chocolate reprezintă echilibrul perfect între espresso, lichior de coacăze și ciocolată. Călduros și revigorant deopotrivă, Wild Chocolate are ceva din decadența bomboanelor cu lichior. Adevarăta surpriză este însă în topping: o combinație crocantă între biscuiți și gustul răcoros al coacăzelor.

Dacă preferi un gust mai conservator, atunci cu siguranță Vinul fiert va fi pe placul tău. Fructele aromate și condimentele alese sunt parteneri de nădejde în serile friguroase de iarnă.

Winter Specials

Vedeta acestui sezon s-ar putea să fie Rudolph, care își face simțită prezența prin mirosul de anason parfumat. Cu un gust neașteptat, Rudolph amintește de copilărie și de casa bunicilor, de povești în jurul focului, fiind tot ce ți-ai putea dori ca să îți încălzești spiritul.

Poveștile din jurul focului se pot prelungi întreaga noapte și, de aceea, în ajutorul lui Rudolph vine Old Rusy. Aroma sa dulceagă îți va invada simțurile, făcând din orice clipă una de real răsfăț.

Ice tea cu gheață în mijlocul ierinii?! De ce nu? Mai ales că Frozen este mai mult decât un ice tea. Dacă ești nostalgic după vară dar, în același timp, tânjești după aromele de sărbătoare, atunci Frozen este alegerea ideală!

Tu ti-ai ales favoritul? Încearcă-le pe toate și povestește-ne experiența ta.