Am testat meniul Skinnylicious împreună cu bloggeri și specialiști în nutriție și fitness. Află cum a fost

Vă povesteam într-un articol anterior despre Skinnylicious, cel mai nou meniu al nostru, dedicat unui stil de viață sănătos. Lansat în urmă cu o lună, a devenit în scurt timp unul dintre favorite, grație preparatelor bogate în nutrienți, ușoare, fiind perfecte pentru vară. Prin acest meniu, vă încurajăm să mâncați echilibrat și să faceți mișcare, pentru că sănătatea înseamnă mult mai mult decât diete sau înfometare, fără ca gustul să fie compromis.

Ce este inedit la meniul Skinnylicious este că fiecare preparat are trecut în dreptul său numărul de calorii, precum și aportul nutritiv, pentru ca tu să poți alege mereu ceea ce ți se potrivește. Inedite sunt și ingredientele folosite, precum noodles din cartofi dulci, alge kelp, urechi de lemn, quinoa, tabouleh sau haloumi, care au dat naștere unor preparate pe cât de sănătoase, pe atât de delicioase.

Fiind un meniu dedicat sănătății, am fost foarte curioși să aflăm părerea unor prieteni dragi, al căror job de zi cu zi este practicarea și promovarea unui stil de viață sănătos, atât prin nutriție, cât și prin fitness. Este vorba de o parte din echipa World Class Cluj, Paul și Ioana de la Core - Personal Training and Nutrition, precum și de prietenele noastre Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Mădălina Merca, bloggeri de fashion, beauty & lifestyle.

Pentru că a fost foarte greu să ne sincronizăm cu toții, am ales să facem degustarea în două reprize, pentru o atmosferă cât mai intimă și păreri cât mai sincere despre preparate.

Printre preparatele degustate s-au numărat răcoritoarea supă cremă de dovlecei, deliciosul Summer Salmon grab, care s-a dovedit a fi unul dintre preferatele majorității, salata cu haloumi și legume, precum și cea cu ton și unt de arahide. Un gust neașteptat pentru mulți dintre cei prezenți la degustare a fost cel al combinației dintre algele kelp și creveți, dar care a primit până la urmă un vot de încredere.

Degustarea a continuat cu preparatele de la felul principal, dintre care s-a remarcat detașat delciosul Beef Fried Rice, votat de majoritatea drept favorit. Ne-am delectat papilele gustative și cu un buchet de paste cu legume și o doradă cu amestec de năut, linte și fasole roșie, bogat în proteine.

Specialiști în nutriție, Ioana și Paul de la Core - Personal Training and Nutrition au verificat corectitudinea valorilor nutriționale trecute în meniu. Am primit notă de trecere :) .

Desigur, nicio degustare nu e completă fără pozele de rigoare, astfel că și-a spus cuvântul creativitatea fetelor.

De un real ajutor a fost și bucătarul Cristi de la Marty Plaza, autorul multora dintre rețetele meniului Skinnylicious, care a fost prezent la degustare și ne-a relatat cu pasiune povestea preparatelor din meniu.

Judecând după chipurile fericite ale invitaților noștri, concluzionăm că degustările au fost un adevărat succes! Mulțumim tuturor pentru prezență și vă invităm și pe voi în restaurante să încercați noile preparate.

Despre World Class. În prezent, World Class este cea mai mare rețea de cluburi de fitness din România, numărând 31 de locații în 8 orașe mari din țară. Azi, misiunea World Class e aceea de a deveni un mediu prietenos pentru membri, un loc doar al lor, departe de casă și muncă, unde să se motiveze, să se inspire și să-și satisfacă nevoia de socializare. Compania promite fiecărui membru nu doar o schimbare la nivel fizic, ci mai ales o schimbare la nivel de mentalitate și o nouă abordare a stilului de viață. World Class înseamnă un mediu primitor, motivant și inspirațional, transformat de milioane de români în prima lor opțiune către mișcare și un stil de viață sănătos și una dintre cele mai atrăgătoare variante de wellness și de petrecere a timpului liber.

Despre Core - Personal Training and Nutrition. Core este o echipă formată din antrenori personali și dieteticieni, cu dorința de a oferi cele mai bune servicii de îmbunătățire a compoziției corporale. Misiunea lor este de a contribui la îmbunătățirea calității vietii în cadrul comunității noastre, de a aduce o schimbare în stilul de viață al clienților lor, prin reeducarea și orientarea lor către un stil de viață sănătos și sustenabil. VIziunea lor este aceea de inițiatori în domeniu și promotori ai schimbării în lumea fitness-ului și a sănătății. Prin unirea experienței lor din domeniul medicinei, nutriției și a sportului, oferă tuturor oamenilor schimbarea de care au nevoie și posibilitatea de a face acest lucru într-un mod sănătos, informat și pe termen lung.

Despre Ioana ChișiuOnline editor, blogger, stilist, speaker inspirațional, TV host și nu în ultimul rând, mamă și soție. Ioana a început să scrie online la începutul anului 2012 și în decursul anilor a avut colaborări cu branduri consacrate în industria modei și a frumuseții : Guess, FashionDays, Huawei, Dove, Vichy, Philips, Revista Glamour, Untold Festival, Feeric Fashion Days, precum și cu nenumărate nume mari din industria modei. Începând cu 2015, Ioana a început o carieră în televiziune, ca și gazdă a emisiunii Celebrity, pe LookTV.

Despre Mădălina Merca.”Create meaning. Bring meaning. Add value. Seek to become a person who adds substance, not just sugar.” este motto-ul Mădălinei, omul din spatele blogului Indiechase. Are o pasiune innăscută (pe care a moștenit-o de la mama ei) atunci când vine vorba de design și simțul modei, pasiune pe care a început să o pună în practică online în primul an de studenție. Mădălina a creat un nume, o poveste reală care, la sfârșitul anului 2011, s-a concretizat în THE INDIE CHASE. Numele este simplu, dar puternic și exprimă aspirația Mădălinei pentru statutul de femeie independentă. Cu ajutorul blogului ei, a întâlnit o mulțime de oameni speciali, iar stilul ei personal și personalitatea ei au crescut, pe măsură ce a învățat din greșelile ei și a câștigat experiență.

Despre Sandra Bendre. Sandra e un blogger ce a reușit să transforme această activitate, la început un hobby, într-o profesie, și e în prezent un etalon în domeniu. Ea consideră că frumusețea nu se măsoară în centimetri, că nu trebuie să ai 90-60-90 ca să fii un model de feminitate și nici nu trebuie să ai neapărat foarte mulți bani ca să te îmbraci bine. Important e să știi cum să porți hainele pe care ți le permiți, nu neapărat unele de firmă, să știi ce te avantajează și să ai bun-gust - să fii ,,o lady”. Absolventă de Drept, a fost pasionată dintotdeauna de domeniul vestimentar și ocupația sa actuală de blogger a venit de la sine. Blogul ei a luat naștere în 2012 și a scris mereu ce a simțit, a postat întotdeauna ținutele care a considerat că se potrivesc, iar cititorii nu au întârziat să apară.