Degustare de cheesecake

În articolul în care vă prezentam cele mai noi deserturi din meniul Marty Boulevard vă spuneam că ne-am dori ca 8 dintre voi să participe la o degustare. Această întâlnire am gândit-o ca pe o apropiere față de clienții Marty și un pas înainte către feedback-ul vostru referitor la produsele noastre.

Ioana, Georgiana, Laura, Andrea, Amina și Mihai (fotografiile le găsiți aici) au încercat din toate cele patru tipuri de cheesecakes pe care le găsiți la noi și conform chestionarului pe care l-au completat știm sigur că majoritatea erau familiari cu Original Cheesecake. Spuneau despre el că e „o combinație ideală între dulce și acrișor cu o textură fină, un gust rafinat” și că „e pur și simplu cel mai bun”.

În primul rând au gustat Soft Key Lime Cheesecake despre care ne-au spus că e fresh și ușor, „desertul ideal pentru cei care caută ceva mai puțin dulce dar în același timp răcoritor”.

Fresh Banana Cheesecake se pare că i-a impresionat pe participanții noștri, spunând despre el că e „o combinație extraordinară cu banane, o prăjitură aproape perfectă” și „un desert care te duce cu gândul la vacanță”.

Pentru amatorii de ciocolată Caramel Snickers Cheesecake a fost desertul preferat. La căsuța în care trebuiau să descrie impresiile lor am găsit scrise următoarele: „gust puternic de alune de pădure și ciocolată, un desert senzual”, „Mmmmm, cea mai bună”, „Perfection!”

Dacă ar fi să facem un top după notele pe care participanții le-au dat prăjiturilor am pune pe primul loc Caramel Snickers Cheesecake, urmat de Fresh Banana Cheesecake și apoi de Soft Key Lime Cheesecake. Așteptăm și părerile voastre, suntem curioși dacă sunteți de acord cu topul lor.

Le mulțumim participanților pentru amabilitate și răbdare iar pe voi vă invităm să fiți cu ochii pe blogul Marty pentru noutăți. Și dacă aveți timp, poate ne spuneți care este cheesecake-ul vostru preferat.