Cum a fost la Central Park Wine Festival

Cel mai nou eveniment din peisajul festivalier al Clujului - Wine Festival - și-a făcut debutul weekend-ul trecut în Parcul Central. Au fost 4 zile însorite dedicate vinurilor din toată lumea, poveștilor spuse la lumina caldă a ghirlandelor cu becuri mari și a tentațiilor culinare care mai de care. Nu puteau lipsi delicioasele Cheesecake Pops: pentru că ne-ați tot întrebat de ele, pentru că v-a fost dor de ele și pentru că sunt pur și simplu divine! Să se consemneze, nu noi am zis-o. :)

Dacă serile au fost dedicate vinurilor și numeroaselor crame prezente la eveniment, primele zile blânde ale toamnei au fost perfecte pentru plimbări prelungite prin parc, joacă, distracție, festivalul caritabil pentru copii, kidDO fest, și alte activități pregătite de organizatori. Și ce altceva să meargă mai bine cu o plimbare decât un Cheesecake Pops? Am avut grijă să ai mâinile ocupate în acest weekend și nu ne-am zgârcit deloc la topping-uril crocante de bomboane, alune, biscuiți si cireșe amare. 

Ne place mult fiecare ocazie de a ieși din confortul restaurantelor în stradă, de a fi aproape de voi și de a vă răsfăța cu bunătățile noastre. Din acest motiv, festivalurile sunt preferatele noastre și de abia așteptăm vara pentru sesiuni de activitate intensă. Până data viitoare, vă lăsăm să vă mai delectați cu câteva poze și, deși nu putem promite încă, Cheesecake Pops au mari șanse să se regăsească în meniul nostru din toamnă. Rămâneți aproape de noi!