CONCURS! De Dragobete, cina e din partea noastră

Se spune că nu avem nevoie de o ocazie specială pentru a ne demonstra iubirea. Putem să celebrăm dragostea în fiecare zi, prin mici gesturi romantice, prin vorbe calde rostite la momentul potrivit, o îmbrățișare drăgăstoasă sau un sărut oferit pe furiș. Cu toate acestea, un pretext în plus nu strică niciodată :), iar pentru acesta, ce bine că există Luna Iubirii!

Valentine's Day este prima sărbătoare a anului care ne provoacă să scoatem la înaintare artileria grea a dovezilor de iubire. Dacă această ocazie ți se pare poate puțin prea comercială și lipsită de substanță, ce zici de o celebrare mai românescă, printr-o cină romantică de Dragobete, însă neapărat cu #hashtag. Ce fel de #? #dragobetelamarty, desigur! Dacă ”abuzezi” de el, tare s-ar putea ca această cină delicioasă să fie din partea noastră.

Iată ce trebuie să faci:

  1. Vino în restaurantele noastre în perioada 16 - 22 februarie și comandă-ți un Red Velvet Cheesecake
  2. Știm că e apetisant, dar înainte să îl savurezi, fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Facebook, folosind hashtag-ul #dragobetelamarty.
  3. Include în postare un check-in la Marty Restaurants și etichetează (tag) persoana cu care vrei să petreci Dragobetele.
  4. Fii pe fază! În data de 23 februarie poți fi tu câștigătorul unei cine de 2 persoane, în valoare de 150 RON, de savurat de Dragobete în oricare dintre restaurantele noastre.

Check-in. Tag. #dragobetelemarty. Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante!

Citește aici Regulamentul complet al campaniei.