Competiție internă de Latte Art

Cum avem în echipă un membru care a câștigat pentru a doua oară campionatul național de Latte Art, ai noștri colegi au devenit din ce în ce mai interesați de competiții și de excelența pe care o pot aduce într-o cană de cafea. În consecință, Marius al nostru s-a gândit că ar fi oportun să testăm abilitățile colegilor noștri și să-i invităm la o compeție de Latte Art „ca la carte”.

Am trimis afișul competiției în toate locațiile Marty și am invitat oamenii la o competiție internă prin care puteau câștiga premii în bani și un bilet de participare la o competiție despre care vă povestim ceva mai târziu :) În primele două zile aveam deja 7 înscriși și în final am avut peste 15 participanți. Regulamentul competiției a avut peste 5 pagini, asta ca să vă faceți o idee despre rigurozitatea cu care au fost jurizați, fiecare participant a fost cronometrat și analizat până la ultima picătură. A contact curățenia, ordinea în care și-au aranjat necesarul la postul de lucru și evident rigurozitatea cu care au respectat pașii pe care trebuiau să îi facă pentru acel cappuccino perfect.

Juriul a fost alcătuit din Sergiu Biriș de la Barmania pe zona de vizual, auditul tehnic a fost făcut de colegul nostru din departamentul de marketing, pasionat și iubitor de cafea, Nicu Ungureanu și totul s-a desfășurat sub coordonarea lui Marius Nica.

Cert este că evenimentul nostru a fost un adevărat succes. Măsurăm asta prin emoțiile participanților și tremurul pe care l-au avut atunci când se aflau în fața juriului, prin faptul că au luat competiția foarte în serios și că s-au implicat 100% în toată activitatea pe care noi le-am propus-o. Felicitările noastre merg către întreaga echipă care a făcut acest eveniment posibil, către participanți și sigur că îi urăm succes mai departe lui Rareș, cel care a luat premiul cel mare și locul întâi.

Acestea fiind spuse, ne bucurăm să vă spunem că suntem mai aproape de ceașca perfectă de cafea pe care ne-o dorim la Marty și vă așteptăm pe blog cu alte noutăți :)