Sărbătorește împreună cu noi 15 Years of Fashion

Celebrating 15 Years of Fashion continuă seria meniurilor speciale aniversare Marty și este gata să își dezvăluie aromele la Marty City, în Iulius Mall. Un celebru citat al lui Yves Saint Laurent spune ”Moda este trecătoare, stilul este etern”. În aceeași ordine de idei, prin preparatele făurite la Marty, căutăm să punem în fiecare farfurie o frântură din tendințele culinare actuale, dar să creăm în același timp o identitate clară, un stil autentic.

Pasiunea noastră, a oamenilor, pentru modă este de când lumea și este uimitor cum o singură piesă vestimentară bine aleasă poate defini o întreagă ținută. La fel se întâmplă și în cadrul unui preparat-statement: un singur ingredient sau un singur condiment bine ales poate face o diferență ca de la cer la pământ.  Prin acest meniu special, am ales să celebrăm această pasiune pentru modă, culori, texturi, materiale și stiluri. Am creat un melanj de gusturi și influențe – de la cele asiatice, la franțuzești, italiene și sud americane – care se îmbină cu rafinament, într-un meniu demn de covorul roșu.

Un preparat smart casual aflat în lumina reflectoarelor este Smoked Salmon & Sweet Potato Salad. Textura sa catifelată și fresh este ideală pentru zilele caniculare de vară. Gustul ușor sărat al somonului se asortează perfect cu dulceața cartofilor și savoarea răcoritoare a iaurtului grecesc.

Smoked-Salmon-Sweet-Potato-Salad

Pășește cu încredere pe catwalk preparatul de origine asiatică Asian Pasta with Tender Beef & Juicy Bamboo. În acest preparat cu adevărat eclectic suntem martorii unui amestec echilibrat de paste de orez dantelate, mușchi de vită, legume și un sos mătăsos de oțet honey & ginger, sos de soia și cremă de oțet balsamic.

Asian-pasta-with-Tender-Beef-and-Juicy-Bamboo

Un preparat clasic reinterpretat într-o manieră foarte chic este Duck Breast, Cranberry Sauce & Red Cabbage Puree. Piure-ul de varză roșie cu textură satinată este echilibrat de sosul dulce-acrișor de merișoare. Cât despre pieptul de rață...gustul său fraged și suculent face acest preparat să strălucească cu adevărat.

Duck-Breast,-cranberry-sauce-and-red-cabbage-puree

Poate rebelul acestui meniu este Beef Sirloin & Asparagus with Camembert, un preparat care sparge toate tiparele cu ținuta sa Haute Couture. Textura de cașmir a sosului Camembert  te va purta spre un moment doar al tău, în timp ce sparanghelul și ”urechile de lemn” vor desăvârși experiența ta culinară.Beef-sirloin-and-asparagus-with-camembert

Credem că ingredientele de calitate, pasiunea pentru gătit, dorința constantă de autodepășire și gusturile rafinate vor fi mereu la modă. Până ajungi să ne faci o vizită și să te lași purtat în călătoria culinară urbană, răsfoiește aici meniul complet 15 Years of Fashion.