Celebrate 4th of July

Anul acesta ne-am propus să sărbătorim cum se cuvine 4th of July, mai ales că avem la Marty Boulevard un meniu special 100% american pe care cu siguranță ar trebui să-l gustați. Așa că decis să mergem pe două direcții: concurs de fotografie și reducere pentru produsele din meniul All American.

 

În primul rând să povestim despre concurs: 

Premiul: O cină gratuită de 4 iulie la Marty Boulevard pentru două persoane. Vă veți bucura de meniul „All American”, un desert și o băutură.

Tema: Aşteptăm de la voi fotografii care să răspundă creativ, sensibil, amuzant sau ingenios la tema 4th of July – All American. Poate fi un raft cu cărți scrise de autori americani sau chiar un platou tipic American pregătit acasă. Vă puteți lăsa creativitatea să-și facă de cap până la o limită de bun simț :) Liber la imaginaţie!

Desfăşurare: Aveţi la dispoziţie 5 zile. Puteţi înscrie maximum 3 fotografii în concurs (de participant), pe care sunteţi invitaţi să le expediaţi la adresa promo@martyrestaurants.com cel târziu până la 2 iulie ora 09. Condiţia minimă, evident, e să fiţi autorul acelor fotografii. Apoi fotografiile vor fi încărcate pe Facebook în galeria noastră unde timp de trei zile vor fi votate de public cu voturi „like“ [deci până pe 4 iulie ora 10]. Fotografia cea mai apreciată de către public (cele mai multe like-uri) primește premiul și șansa de a fi tipărită și publicată în restaurantul Marty Boulevard pentru o săptămână (dacă echipa de acolo o aprobă) Succes. Fiţi la înălţime! :)

Ce promoție pregătim de 4 iulie la Marty Boulevard?

Pe dara de 4iulie vă așteptăm cu o combinație special. Un preparat din meniul „All American” împreună cu unul dintre noile cocktailuri cu 10% reducere.

Când spunem meniul „All American” ne referim la toate preparatele principale din meniul special pe care îl găsiți la Marty Boulevard și când spunem noile cocktailuri includem: mojito’s,caipis, Collins, tropical cocktails, high balls, international cocktails, driver’s cocktails și limonadele.

Succes la concurs și ne vedem la Marty Boulevard!