Cedează tentațiilor (dulci) de Valentine’s Day

Pentru mulți dintre noi, Valentine's Day înseamnă inimioare, floricele, cine romantice, gesturi de iubire, mesaje drăgăstoase, multe fotografii cu cei dragi și pahare de șampanie. Alții ar spune că nu avem nevoie de un motiv special pentru a sărbători dragostea sau de a-i demonstra celuilalt iubirea noastră. Doar putem face asta în fiecare zi, nu? Într-adevăr, putem, dar câți dintre noi reușim să și facem acest lucru?

De multe ori ne propunem să ne stabilim prioritățile de zi cu zi, la fel și prioritățile din viață, dar cumva ne defocusăm pe parcurs. De multe ori ne dorim să plecăm mai repede de la birou ca să petrecem extra-timp de calitate cu cei dragi, însă poate de tot atâte ori ne pierdem printre sarcini și dosare și amânăm ”pe mâine” momentele dedicate familiei sau persoanei iubite. De multe ori ne refuzăm lucruri pe care ni le dorim cu adevărat, pentru că nu e momentul potrivit sau poate nu le considerăm suficient de importatante pentru noi.

Anul acesta de Valentine's Day, avem o provocare pentru tine: cedează tentațiilor din viața ta! Oferă-ți răsfățul acela pe care l-ai tot amânat, fie că e vorba despre o tunsoare nouă, o pereche de pantofi, piesa aceea de teatru la care ai tot vrut să mergi sau o tentație culinară. Dacă simți că ai nevoie de un imbold, începe cu pași mici. Pentru că iubim tentațiile (mai ales pe cele dulci), dar și pentru că ne dorim să sărbătorești așa cum se cuvine această nouă provocare din viața ta, am relansat desertul tău preferat pentru astfel de situații, Red Velvet Cheesecake. Îl găsești în toate restaurantele Marty în perioada 14 - 28 februarie, în ediție limitată.

Așadar, răsfață-te și cedează tentației supreme: aceea de a te opri din goană și de a-ți îndrepta toată atenția asupra momentului prezent, asupra celui sau celei de lângă tine și...sărbătorește-ți dragostea! Cum altfel decât prin întruchiparea culinară a pasiunii.