Ce înseamnă bune maniere la masă?

Cum folosim corect șervețelul? Care e poziția cea mai potrivită pe care ar trebui să o avem la masă? Care e ordinea în care trebuie așezate paharele? Care sunt tacâmurile potrivite?

Cam acestea sunt întrebările la care vom încerca să răspundem la întâlnirea cu Anca Șerban. Pe Anca s-ar putea să o cunoașteți din proiectul www.manierart.ro, o simpatică cunoscătoare și iubitoare a bunelor maniere care și-a propus să scoată la iveală noblețea din oameni. Și pentru că niciodată nu le știi pe toate și regulile de bune maniere la masă s-ar putea discuta zile întregi, ne-am gândit  să o aducem pe Anca mai aproape de voi, să vă (ne) răspundă la întrebări.

Marty Restaurants

Așadar vă așteptăm vineri începând cu ora 18:00 la o cafea și la discuții alături de Anca. Cafeaua și posibilitatea de a participa la întâlnire sunt gratuite cu condiția să vă înscrieți prin intermediul formularului de mai jos. Avem la dispoziție un număr de 30 de locuri așa că vă invităm să vă grăbiți să-l completați pentru că cei care completează primii formularul vor și primi invitația la eveniment.

Ne vedem vineri? :)