Câștigă un 24 pack de la Moșu’ Heineken

Ce ar fi Sărbătorile fără cei dragi, fără mese în familie, cadouri desfăcute în jurul bradului și mulți prieteni? Îți spunem noi: ar fi mult mai lipsite de sens, pentru că magia Crăciunului este dată de cei care ne înconjoară. Anul acesta, adună-ți prietenii și familia și cinstește-i pe toți așa cum se cuvine, pentru toate faptele bune din 2016. Asta pentru că ai și cu ce!

Participă la campania ”Câștigă un 24 pack de la Moșu' Heineken” și s-ar putea ca Moșul să îți lase sub brad un bax de 24 de beri Heineken. Ăsta da răsfăț! Să tot inviți prieteni și vecini la tine sau, dacă faci parte din categoria celor mai darnici, poate îl dai și tu mai departe amicului acela care te-a chemat în vizită. Sau poate îl împarți colindătorilor.

Noi zicem că merită să faci o vizită la Marty Sports & Grill, să savurezi un Heineken, să completezi talonul de tombolă și să îl depui în urna magică. Ai timp între 15 - 22 decembrie, iar berea consumată poate să fie la sticlă de 0.33 sau de 0.5 L sau la draught. Vineri, 23 decembrie Moșul va alege din urnă 6 câștigători (depinde dacă au fost cuminți sau nu, sâc! sâc!), cărora le va așeza sub brad câte un bax de bere. Dacă te simți norocos, dă fuguța-fuguța la Marty și cinstește-te așa cum se cuvine. Până atunci, află mai multe aici, în Regulamentul oficial al campaniei. Ho Ho Ho!