Câștigă experiența unui meci memorabil la Romanian Open Squash

Împreună cu prietenii noștri de la Pro Squash Romania ți-am pregătit un super concurs pe pagina de Facebook Marty. Participă pentru șansa unică de a juca un meci de squash împreună cu un prieten, pe terenul de sticlă amplasat în incinta Iulius Mall pe perioada campionatului Romanian Open Squash - 17 - 19 noiembrie 2017.

Cea de-a cincea ediție a ROMANIAN OPEN SQUASH aduce în România câțiva dintre cei mai buni jucători internaționali de squash din cadrul evenimentului PSA M5. Campionatul va avea și un eveniment non-PSA pentru bărbați și o remiză pentru femei, ambele competiții fiind deschise pentru înregistrare jucătorilor afiliați la Federația Română de Squash și jucătorilor internaționali.

Poate te-ai gândit la un moment dat să încerci acest sport, votat cel mai sănătos sport din lume de revista Forbes, însă nu ai găsit momentul potrivit. Cum ar fi să începi acest demers în stil mare, chiar pe terenul de sticlă din cadrul campionatului? Iată ce trebuie să faci pentru a intra în concurs

1.Intră pe pagina de Facebook Marty Restaurants, pe postarea de concurs, în perioada 8 - 14 noiembrie

2.Lasă un comentariu la postare, în care să ne spui cu cine ai vrea să joci meciul de squash pe terenul de sticlă din cadrul campionatului Romanian Open Squash, dumincă, 19 noiembrie

3.Urmărește pagina de Facebook Marty ca să afli dacă ai câștigat. Miercuri, 15 noiembrie, afli dacă vei trăi experiența unui meci memorabil, alături de persoana desemnată de tine. Câștigătorul îl alegem cu ajutorul site-ului www.random.org. În plus, pentru refacerea nivelului de energie de după meci, îți facem cadou un voucher de 100 ron, valabil în restaurantele Marty.

Pentru ca înregistrarea ta în concurs să fie eligibilă pentru premiu, sunt câteva criterii care trebuie respectate:

1.Pot participa la campanie doar persoanele fizice, cetățeni cu vârsta de minim 18 ani, împlinită pâna la data de 07.11.2017 inclusiv. 

2.Nu au dreptul de participare la această campanie angajații Marty Restaurants, angajații restaurantelor partenere Marty Restaurants și angajații altor companii implicate direct sau indirect la organizarea campaniei, precum și membrii familiilor tuturor acestora (copii, părinți, frați/surori, soț/soție). De asemenea, nu au dreptul de participare la acestă campanie persoanele pe ale căror pagini de Facebook sunt identificate dovezi ale participării la mai mult de 3 concursuri în perioada 1 - 14 noiembrie, excluzând concursul de față.

3.Predarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la această Campanie presupune acceptul câștigătorilor referitor la faptul că persoana lor, numele, localitatea în care domiciliază și fotografia lor pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video, de către Organizator, fără nici un fel de plată aferentă.

4.Sunt descalificate automat persoanele care participă la Concurs asumându-și o identitate falsă. Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat câștigător în cazul în care acesta nu a furnizat date corecte de contact, s-a înscris utilizând date false sau încearcă să influențeze Concursul prin modalități frauduloase sau nu respectă prevederile Regulamentului.

5.Premiul principal constă într-un meci de squash pentru 2 persoane, pe data de 19 noiembrie, desfășuarat pe terenul din cadrul campionatului Romanian Open Squash. Premiul secundar constă într-un voucher de 100 RON, valabil în restaurantele Marty.

6.Câștigătorii premiilor oferite în cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri și nici să solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

7.Campania se desfășoară în perioada 8 - 14 noiembrie, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți pe data de 15 noiembrie, prin intermediul site-ului random.org. Câștigătorul va fi anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook Marty. 

8.Câștigătorul va intra în posesia premiilor nu mai târziu de data de 19 noiembrie.

9.În cazul în care câștigătorul nu îndeplinește criteriile de eligibilitate pentru premiu, acesta va fi acordat celei de-a doua persoane de pe lista extrasă cu random.org. Dacă nici aceasta nu îndeplinește criteriile de eligibilitate pentru premiu, va fi continuat procesul până când persoana extrasă va fi eligibilă pentru premiu.

10.Organizatorul își rezervă dreptul de a anula alocarea premiilor din cauza unor situații neprevăzute, fără notificări prealabile.