Campionatele mondiale de Cup Tasting

Vă spuneam cu mare bucurie ultima dată într-un articol că Marius ne reprezintă la mondiale: cele de Latte Art și cele de Cup Tasting. Ei bine, a venit momentul să vă spunem rezultatele la primele mondiale la care a participat.

12-15 iunie 2012, la Viena, Marius a concurat la campionatele mondiale de Cup Tasting unde a obținut locul 13 din 36 de participanți. Concurenții au avut ocazia să identifice din 8 grupe de cafele cele diferite, testându-și astfel papilele gustative în a identifica care dintre cele 3 propuneri este diferită.

O singură persoană din cei 36 de concurenți a reușit să identifice toate cele 8 cafele, al doilea criteriu de jurizare fiind timpul în care ei au recunoscut cafelele. Marius a reușit să identifice 7 din 8 cafele, poziționându-se astfel pe locul 13.

„A fost o experiență extraordinară în care am avut șansa să-mi testez paleta gustativă și în același timp să încerc cele mai bune cafele din lume, să văd alte metode de preparare a cafelei și să cunosc oameni pasionați din întreaga lume. Cu entuziasmul de la mondiale și în curs de pregătire pentru mondialele de la Latte Art, tot ce pot să spun este că vom aduce toate aceste experiențe înspre creșterea nivelului cafelei la Marty și chiar în Cluj” - mărturisește Marius Nica.

[nggallery id=2]

Așadar îi ținem pumnii pentru mondialele de Latte Art și îi mulțumim cu această ocazie lui Marius că se află în echipa noastră. Vă ținem la curent cu următoarele noutăți!