Chiar dacă mai avem puțin și am putea spune că ne descompunem de la căldură, avem alte bucurii pe care le putem savura. Unele se găsesc chiar în piață: multitudinea de culori, de forme și de arome e irezistibilă. Mai ales când te gândești ce preparate sănătoase și pline de vitamine poți să faci cu ele.

Așa că ne-am gândit să vă oferim o idee de mic dejun, ușor de făcut și în același timp plină de vitamine. O doză de energie suficient de mare cât pentru o zi frumoasă și productivă.
Avem două variante pentru voi. Prima are și cereale, ceea ce adaugă un plus de energie și consistență:

– caise (3-4 bucăți pentru două persoane)
– mure (cantitate în funcție de preferințe)
– un pahar de iaurt de 250 g
– germeni de grâu (găsiți la magazinele bio)
– fulgi de ovăz
– o linguriță de miere (noi am folosit una cu propolis care ne-a plăcut foarte mult)
Cât despre rețetă, ce am putea să vă spunem? Combinați iaurtul cu fructele, folosiți un blender pentru a le transforma într-o cremă și adăugați germenii de grâu și fulgii de ovăz la final. Aranjați frumos într-un pahar și … tarraaaamm: micul dejun perfect.
A doua combinație la care ne-am gândit e compusă din pepene galben (ce miros, ce arome, ce culori, incredibil de bun în perioada asta), mure și afine.

– câteva felii de pepene galben
– mure și afine (cantitate în funcție de preferințe)
– un pahar de iaurt de 250 g
– o linguriță de miere (noi am folosit una cu propolis care ne-a plăcut foarte mult)
Le-am pus pe toate într-un blender și am lăsat aromele să facă magia. Cu puțin mai multă miere, minunăția a dispărut repede de pe masă.
A mers perfect cu planurile de concediu și lista „to do” pentru ziua ce urma. Ce ziceți, e o idee bună pentru a vă surprinde persoana iubită într-o dimineață? 🙂

Find a table

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.