Avem nevoie de sustinerea voastra la Swimathon

Dacă anul trecut aveam doar doi reprezentanți la Swimathon, anul acesta lista oamenilor care vor face parte din echipa Marty s-a mărit! Vă așteptăm pe 5 iulie de la ora 09:30 să ne susțineți, să ne faceți galerie și să ne ajutați să strângem cât mai mulți bani pentru „Asociația pentru Solidaritate și Empatie Claudia Safta”.

Echipa care ne reprezintă anul acesta este compusă din: Tudor Harmath, Catalin Crisan, Bianca Petridean, Dan Pop, Suciu Marcelus, Stefan Ioachim, Ungureanu Nicolae, Marius Nica.

Echipa Marty de la Swimathon

Pentru cei care nu au mai auzit de prietenii noștri din asociația Claudia Safta, ei sunt oamenii care fac viața mai simplă și poate uneori mai frumoasă copiilor care suferă de insuficiență renală și care au nevoie de dializă. Acțiunile lor cuprind activități care fac șederea în spital mai frumoasă și momentele lungi petrecute în preajma aparatelor de dializă mai ușor de suferit. „Asociația pentru Solidaritate și Empatie Claudia Safta” este una dintre asociațiile pe care noi le ajutăm în fiecare lună cu câte o masă caldă, avem încredere în activitățile lor, motiv pentru care vrem să facem tot ce ne stă în putere să-i ajutăm.

Vizual Swimaton 2014

Vă așteptăm la bazin să ne susțineți și să donați, mai multe detalii despre cum ne puteți ajuta găsiți aici. Ne vedem pe 5 iulie de la ora 9:30!

PS: nu uitați că donațiile se pot face până la data de 31 august!