Autoworld & Marty Restaurants, impreuna pentru copii

Se pare că lupta noastră pentru ajutorarea copiilor a fost auzită. Nimic nu ne bucură mai mult decât faptul că, în fiecare zi avem oameni care ni se alătură și oameni care împărtășesc valorile noastre. Acesta a fost cazul și cu prietenii de la Autoworld: ne-am unit puterile pentru a ajuta și mai mulți copii, am pus bazele unui parteneriat în care implicarea în comunitate este punctul cel mai important.

Activitățile de la Asociația Familia Regăsită, Asociația pentru Empatie și Solidaritate Claudia Safta și cele pentru copii de la institutul de oncologie au ajuns în atenția prietenilor de la Autoworld și împreună cu ei am reușit să dedicăm o mașină special pentru a transporta bucuriile culinare de la Marty catre copii aflați în dificultate.

Marty & Autoworld

Pe lângă cele 4 Volkswagen Up  pe care le-am achiziționat de Autoworld, prietenii noștri au completat cu încă unul, dedicat activităților în comunitate pe care le desfășurăm. Suntem mândri și onorați să avem alături de noi parteneri de o asemenea generozitate și în același timp vrem să mulțumim public pentru sprijinul pe care Autoworld ni-l oferă de fiecare dată.