Am purtat cu mândrie bandanele alături de Asociația Little People

Asociația Little People a pregătit pentru al patrulea an consecutiv campania de conștientizare ,,Zilele Bandanei”, care s-a desfășurat în perioada 4-15 februarie, și care a marcat 2 zile importante în calendarul mondial, și anume Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională a Copilului cu Cancer (15 februarie). 

Campania de conștientizare “Zilele Bandanei” este un exercițiu de solidaritate față de toate persoanele afectate de cancer și un îndemn la acțiune: ,,Port bandana pentru că îmi pasă!”.

Anul acesta am fost alături de prietenii noștri de la Asociație și i-am sprijinit în lupta lor neobosită pentru ajutorarea copiilor și tinerilor bolnavi de cancer. Timp de 12 zile, am purtat bandanele pentru a atrage atenția cât mai multor oameni asupra cauzelor susținute de asociație. Vă mulțumim tuturor pentru donațiile făcute și pentru că ați fost alături de noi în această călătorie. Este minunat când împreună ne amintim și de cei mai puțin norocoși dintre noi și facem tot ce ne stă în putință pentru a aduce o rază ded lumină în viețile lor.

Despre Asociația Little People: Asociația Little People are cea mai mare rată de furnizare de servicii psihosociale pentru copii și adolescenți bolnavi de cancer din România, fiind singura asociație prezentă în toate cele 8 centre regionale de tratament majore de luni până duminică ți oferind o abordare standardizată, consistentă, nevoilor psihologice și emoționale ale pacienților oncopediatrici și familiilor acestora.