Ajută-ți bloggerul preferat să devină Primar la Marty

Vara aceasta am lansat o super provocare celor mai tari bloggeri din Capitală. E fain în București, dar e și mai și în Ardeal! Știm că au mai fost pe la noi și știm că le place, așa că în august vrem să îi adoptăm și le-am făcut BURGERTIN de Cluj!

Ce este BURGERTIN-ul? Un Buletin care deschide ușa experiențelor delicioase a la Cluj. Nu mai e de mult un secret că în Ardeal se mănâncă bine. Chiar foarte bine. Iar tradiționalii burgeri nu fac excepție. Cu BURGERTIN ei devin oficial Marty Citizens în Marty Burgertown, iar noi îi omenim așa cum se cuvine. 

N-am uitat nici de tine, fan de bloggeri și de burgeri. Și tu poți deveni cetățean al Cetății Burgeriene Marty dacă folosești codul de discount aferent fiecărui blogger. Codul îți asigură o reducere de 15 lei la o notă de plată de minimum 50 lei și este valabil în perioada 1 - 31 august, în restaurantele Marty și la Delivery*.

În plus, fiecare utilizare a codului înseamnă un vot pentru blogger-ul tău preferat, iar dacă strânge cele mai multe voturi, îl facem Primar la Marty. Da, cu panglică, insignă, bunătăți și tot tacâmul.

Până acum au acceptat provocarea noastră Emanuel Iuhas, MariciuSânziana Negru, Alex Vang, Laura Giurcanu, Otravă și Fabuloasa Alina. Alege-ți favoritul și ajută-l să devină Primar în Marty Burgertown!

*Oferta nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri. Oferta poate fi folosită o singură dată/masă sau grup și nu este valabilă la împărțirea produselor consumate pe mai multe note de plată.