Accademia di Vino

Luna trecută vă povesteam pe rețelele sociale despre trainingurile noastre interne pe zona de vinuri, din ce în ce mai numeroase și mai interesante (având în vedere pagina cuprinzătoare de vinuri din meniul nostru). Ei bine, alături de prietenul și negociantul nostru de vinuri (așa cum îi place să i se spună), Herbert Szasz de la Vinea, am hotărât să mergem mai departe cu aceste evenimente dedicate vinului și să invităm clienții Marty să participe la degustări gândite special pentru ei.

Așa am ajuns la conceptul de Accademia di Vino, un eveniment lunar la care vrem să vă invităm și prin intermediul căruia încercăm să deschidem o fereastră către lumea fascinantă a vinurilor și tot ce înseamnă această celebră licoare a lui Bacchus.

Accademia di Vino - 10 aprilie - Marty Restaurants

Cu dragoste pentru această vinuri și pasiune (în modul cel mai puțin clișeistic), Herbert a vizitat târguri, crame, vinoteci și producători din întreaga lume. De la Dusseldorf până în Italia, Bordeaux, Argentina și Cotes du Rhone, până la cele mai cunoscute familii care cultivă și produc vin de sute de ani. Herbert a văzut mai mult de 150 de crame din întreaga lume și aceste experiențe fiind cele care l-au făcut să descifreze și să cunoască secretele unei licori ce aproape atinge perfecțiunea, poveste pe care o va împărtăși cu voi la degustări.

Așadar, prima întâlnire are loc pe data de 10 aprilie și va fi prima dintr-o serie lungă de întâlniri dedicate vinului. Degustarea va avea loc la Marty Westside, locul unde maestrul Herbert Szasz va face prezentarea celor 6 vinuri diferite pe care le veți degusta, analiza și înțelege. Pentru că ne dorim să păstrăm acest eveniment la un nivel restrâns și intim, vom pune la dispoziție doar 10 invitații, prețul uneia fiind de 70 de lei, ele putând fi achiziționate de la Marty Westside (0728 287 421).

Lista vinurilor pe care le vom degusta:

   - Paul Mas Cabernet Sauvignon & Shiraz
   - Mauritio Lorca Malbec & Shiraz
   - Fetzer Zinfandel
   - Rose de Provence
   - Il Palu Pinot Grigio
   - Simonsig Chenin Blanc

Nu uitați, 10 aprilie, ora 19:00. Vă recomandăm să achiziționați biletele în prealabil pentru că, din experiența noastră, e foarte probabil să nu mai avem locuri disponibile în ziua evenimentului :)