Bun venit, Marty Muzeului Nr. 2!

 

Am deschis un nou restaurant Marty. Nu oricum, ci cu o muncă titanică și cu ajutorul unei echipe dedicate și pasionate. Pentru că meșteșugul merge mai departe. Am luat tot ce e mai bun din fiecare Marty și am creat o experiență unică în Cluj, în Piața Muzeului, Nr. 2. Și pentru că nu ne mulțumim cu atât, am încercat să mai adăugăm câte ceva pentru a ne primi oaspeții într-o casă cât mai călduroasă - casa noastră.

Așadar, te invităm în spațiul nostru cel mai personal de până acum, cu ușa deschisă în fiecare zi. Am răspuns încrederii tale cu transparență și am decis să aducem în față toată munca din culise. Încă de la intrare, te întâmpinăm cu primul bar deschis dintr-un restaurant Marty - un bar de înălțime mică, pentru a încuraja discuțiile cu specialiștii din spatele tejghelei. Poți fi martor la prepararea unei cafele de specialitate sau a cocktail-ului preferat. Gătim pentru tine cu suflet și pasiune, așa că ne-am deschis și bucătăria în fața ta. Avem o oază în mijlocul junglei urbane, o grădină în care te invităm să petreci un moment de liniște și relaxare și de unde luăm verdețuri proaspete pentru a da gust mâncării. În zona de meșteșug, sau atelierul nostru, făurim pâine proaspătă și paste artizanale pe care le poți servi la noi, sau le poți lua acasă din raftul cu bunătăți, unde mai găsești și alte bunătăți făcute de noi sau de producătorii locali cu care colaborăm. Ca să nu pleci cu mâna goală.

Ne dorim ca în noul Marty să te simți ca acasă. Și ca în casa noastră, deopotrivă. Am decis să îți arătăm tot ce ne caracterizează și tot ce stă în spatele preparatelor pe care ți le oferim: pasiune, meșteșug, ingrediente proaspete de la producători locali, cafea de specialitate, proaspăt prăjită. Orice colț al casei noastre și orice obiect vei găsi aici, spune o poveste despre noi. Și de-abia așteptăm să te avem ca oaspete. Rezervă o masă la nr. 0736368791!

[gallery columns="1" size="large" link="none" ids="4934,4940,4939,4941,4943,4935,4936,4937,4951,4938,4949,4942,4944,4945,4946,4947,4948" orderby="rand"]