Cotlet de berbecuț în crustă de verdețuri

După cum puteți observa din titlu, revenim cu o rețetă de iarnă, potrivită lunii februarie. Mihai, de la Marty Westside ne propune un cotlet de berbecuț, gătit mediu, roz și moale în interior, minunat într-o zi friguroasă.

Carnea de berbecuț nu e aleasă întâmplător, aceasta având un puternic conținut proteic. Devine astfel alegerea ideală pentru a vă pune pe picioare după o zi de plimbări în natură sau sporturi de iarnă. Printre beneficiile cărnii de berbecuț se mai numără conținutul ridicat de vitamine A, B6 sau B12, fier, zinc și seleniu.

Cotletele tăvălite prin muștar Dijon și verdețuri au o aromă minunată, intensă, echilibrată de piureul de mazăre cu mentă, iar aroma robustă a păstârnacului cu nucșoară completează peparatul, contribuind la o farfurie complexă, delicioasă. Adăugați un sos de mentă sau verdețuri, cum ar fi chimichurri sau pesto, și vă garantăm o experiență culinară desăvârșită, la un simplu prânz în familie sau la o masă festivă. 

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!