Brunch sau cină în oraș? Cu noul meniu Marty Society le poți avea pe amândouă

Ca un adevărat fan Marty ce ești, cu siguranță ești familiarizat cu meniul nostru The Book of Flavours și ai încercat majoritatea preparatelor. Acest meniu este pentru noi unul de bază, pe care îl iubim, dar care poate ne oferă prea puțin șansa de a-l reîmprospăta periodic cu noi preparate. Doar luna noiembrie a fiecărui an este dedicată acestui meniu, când venim cu noutăți mult așteptate, care mai de care mai tentante. Până atunci însă, ce bine că există meniurile speciale!

Meniurile speciale sunt ca niște copii mici ai locațiilor Marty, în care bucătarii dau frâu liber imaginației lor și așteaptă cu nerăbdare și emoție părerile voastre cu ”Yumm!” în frunte. Un astfel de meniu este cel de la Marty Society, cu preparate potrivite atât pentru un brunch cu prietenii, cât și pentru o cină în doi. Rețetele sunt menite să te facă să descoperi cum ingrediente simple, în combinațiile potrivite, pot fi atât de delicioase! 

Pentru diminețile târzii de weekend, în care ai prelungi cu orice preț clipele de leneveală în pat, avem câteva motive care te vor convinge să ne faci o vizită. Ele iau forma unui delicios wrap cu pui și sos Caesar, un Chicken Philly Cheese Steak suculent, o tigaie opulentă cu ouă și chorizo sau un sandwich cu pastramă de vită, pregătită cu grijă chiar la noi acasă. Și dacă și tu, la fel ca noi, nu îți imaginezi brunch-ul fără o cafeluță aromată alături, atunci cu siguranță vei aprecia oferta specială pentru cappuccino.

După brunch, poți să îți faci siesta la o plimbare prin oraș, dar nu uita să revii la Marty pentru cină. Alege între o delicioasă paella cu pui, un risotto cu matcha și pui/porc, Chicken Madeira cu ciuperci sau un sandwich gigant cu șuncă și brânză cheddar. Iar dacă pasiunea pentru cheesecake este pur și simplu prea mare, ei bine, ți-l oferim la un preț special, la comandarea oricărui preparat din meniul de cină. 

Așadar te așteptăm cu mare drag la Marty Society să descoperi noul meniu special. Așteptăm cu nerăbdare să ne povestești despre favoritele tale.