Am lansat un nou meniu special la Marty Sports & Grill

Serile petrecute în oraș cu prietenii sunt un prilej minunat de relaxare, socializare și deconectare. Cu cât sunt mai dese, cu atât mai bine! Adevărul e că este cam greu să ne plictisim de povești și depănat amintiri, de râsete și bună dispoziție. Iar când sunt însoțite de mâncare delicioasă, au toate șansele să devină activitatea preferată a grupului.

Din ideea de a aduce oamenii împreună în jurul mesei s-a născut și cel mai nou meniu special de la Marty Sports & Grill. Nu mai e de mult un secret că un element central plin de farmec al acestei locații este grill-ul deschis, cu foc de lemne, care oferă un gust incredibil oricărui tip de carne. Ar fi fost păcat să păstrăm aceste gusturi doar pentru noi, așa că am ales să celebrăm focul și grill-ul printr-un meniu cu nebunii delicioase, numai bune de împărțit cu gașca.

Alege între aripioarele la grill cu sweet chilli glaze, bune de te lingi pe degete, costițele fragede cu sos barbeque, iar pentru un hint de bere poți conta pe supa cremă de cheddar și bere și pe tocana de vită în stil Kobe cu bere Guinness. Dacă ești fan burgeri, atunci Kobe Style Beef Burger are toate șansele să devină noul tău favorit.

Pe lângă meniul de cină, am creat pentru voi două oferte speciale pentru serile cu meciuri, dacă tot se apropie Campionatul Mondial de Fotbal. Bucuria meciurilor este completată de bucuria de a împărți cu prietenii un platou consistent și gustos. Ai de ales între quesadilla și bunătăți în crustă crocantă, alături de cartofi prăjiți. Orice ai alege, primele două beri sunt incluse. Pentru că, nu-i așa, ce ar fi fotbalul fără o bere rece?! Nimic nu se compară însă cu sentimentul de a trăi alături de prieteni bucuria evenimentelor sportive, într-un loc cu suflet, cu personalitate, care vibrează împreună cu tine.

Vino la Marty Sports & Grill și descoperă meniul special! Așteptăm cu nerăbdare să ne povestești despre favoritele tale.