Rețeta lunii martie: noodles cu legume și pui sau tofu

Ingredientele și gusturile asiatice sunt deopotrivă fascinante și delicioase, așa că bucuria și încântarea au fost pe măsură în pregătirea rețetei lunii martie. Lucia de la Marty Westside din Vivo Center este mare fană a preparatelor cu influențe din Orientul Îndepărtat, așa că am știut de la început că preparatul propus de ea va fi unul special. Din mâinile ei iscusite au ieșit niște noodles cu pui cu legume incredibil de buni, dar nu vă panicați, rețeta nu e complicată și suntem convinși că o veți scoate la capăt. În zilele de post puteți înlocui cu ușurință puiul cu tofu.

Iubitorii de noodles cu legume vor spune cu siguranță ”Prezent!” la această rețetă, iar scepticii vor deveni cei mai avizi ambasadori ai ei o dată ce o încearcă. Secretul stă în ingredientele specific asiatice, cum ar fi sosul de soia și cel sweet chili, precum și în gustul fresh al ghimbirului, combinat cu textura crocantă dată de arahidele prăjite. Vă recomandăm să folosiți tăiețeii de grâu în detrimentul celor de orez, deoarece aceștia conferă o consistență mai bună preparatului și un aspect mai apetisant.

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!