Tort cu cremă de cafea

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi când suntem puși față în față cu provocarea de a face...un tort. Da. Știm. Unii dintre noi am vrea să nu trecem niciodată prin acest ”coșmar”, prin sute de milioane de vase murdărite, viziuni apocaliptice cu creme tăiate și fum gros și negru ieșind amenințător din cuptor. De gust să nici nu mai vorbim! Parcă puteți vedea deja eșecul și dezamăgirea din ochii celor dragi.

Să nu disperăm! Rețeta pe care v-o propunem luna aceasta are darul de a transforma orice tort dintr-un coșmar într-un vis frumos. Vă prezentăm un tort al cărui gust, textură și aspect vor face din tine vedeta familiei și invidia mătușilor cu ani de experiență. Așezați-vă așadar confortabil și luați aminte la rețeta lui Katy de la Marty Plaza.

Un blat pufos de pandișpan, o cremă fină cu aromă inconfundabilă de cafea și o delicioasă dulceață de zmeură sunt doar câteva dintre ingredientele care alcătuiesc un desert greu de refuzat. Că tot se apropie Ziua Îndrăgostiților, ce-ar fi să o surprinzi cu acest tort pe care cu siguranță nu îl va uita. Și stai liniștit, o să îți iasă! Ți-am pregătit rețeta de la A la Z cu ingrediente și pași.

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!