Pui asiatic dulce picant cu fructe și legume

Se spune că ”Toamna se numără bobocii”, ca un semn al faptului că anotimpul răcoros și frunzele multicolore își fac din nou simțită prezența în viețile noastre. Sunt nenumărate motive pentru care iubim acest anotimp: mirosul de struguri copți, mustul delicios, bunătățile de toamnă cu dovleac, nuci sau prune, culorile vii, aerul rece al dimineții și faptul că poți să te cuibărești sub plapumă pentru mai mult timp.

Da, toamna este foarte frumoasă, dar știm și câteva persoane care nu sunt la fel de încântate. Cel puțin nu de fiecare dată. Începutul școlii este sinonim cu sfârșitul vacanței, munți de manuale, ghiozdane și trezit dimineața devreme, după 2-3 luni de răsfăț. Părinții în schimb, revin la vechile provocări de a pregăti copiii pentru școală, de a fi prezenți la ședințele cu părinții, de a fi ajutorul de nădejde pentru temele de după masă. Printre toate activitățile părintești, rămâne prea puțin timp pentru gătit, așa că orice scurtături în bucătărie sunt mai mult decât binevenite.

Vă propunem așadar o rețetă ”back-to-school”, pe care o vei îndrăgi și tu, nu doar cel mic. Este rapidă, ușoară, cu ingrediente simple, numai bună de încropit seara după serviciu. Bogdan de la Marty Delivery este autorul acestei bunătăți, iar toți colegii au fost foarte încântați de rețetă. S-a creat o adevărată veselie în bucătărie, preparatul lui Bogdan fiind votat drept unul dintre cele mai bune de până acum.

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură! Poftă bună.