Surprinde-ți musafirii cu platouri Marty de Paști

Anul acesta de Paști, petrece mai puțin timp în bucătărie și mai mult alături de cei care contează cu adevărat pentru tine. Fii o gazdă bună și uimește-i pe toți cu cele mai cool platouri Marty de Paști, care cu siguranță vor face o impresie de durată. Am pregătit special pentru tine 3 variante nu tocmai tradiționale, Easter Goodies, ca să ai de unde alege. Desigur că dulcele este nelipsit și, da, ai ghicit, ia forma unui cheesecake! :) 

Dacă ești adeptul preparatelor mai sofisticate, atunci cu siguranță platoul Gourmet Bunny va fi în topul preferințelor tale. Clătitele cu rață confit, coșulețele cu burger și ou de prepeliță, cupele cu piept de pui și gorgonzola și turnulețele cu pastramă sunt cele patru bunătăți care alcătuiesc cel mai rafinat platou al iepurașului.

Perfect pentru vegetarieni (și nu numai), platoul Veggie Easter este o adevărată încântare a simțurilor. Dacă îți faci griji în legătură cu consistența unora dintre aperitive, alege cu încredere platoul nostru veggie – ușor și cu mai puține calorii. Delectează-te cu mini cupe cu hummus, tartine cu vinete, coșulețe cu sparanghel și spanac sau rulouri cu zucchini și legume. 

Și cum nicio masă adevărată nu e completă fără ceva dulce, te provocăm să încerci ceva nou: Rainbow Cheesecake. Alege 10 felii din 6 sortimente de cheesecake (Caramel & Peanuts, Chocoalte Hazelnut & Cookies, Chocolate Cookies & Cream, Deep Dark, Fresh Banana) și personalizează-ți tortul după bunul tău plac. E prea tentant, nu-i așa? E ok, nu e nevoie să i te împotrivești.