2 în 1: steak pie de vită cu piure sau foietaj

Rețeta Mariei de la Marty Plaza

Descoperă o rețetă delicios de versatilă, perfectă pentru Sărbători

Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej pentru a ne reîntâlni cu cei dragi, de a petrece clipe magice în sânul familiei, de a ne reîntoarce în copilărie. Nimic nu se compară cu atmosfera de decembrie: mirosul de portocale și scorțișoară, mâncăruri alese și dulciuri minunate, aroma vinului fiert, senzația oferită de o cană aburindă, șosetele pufoase preferate și păturica plină de amintiri, sub care ne cuibărim cu toții în fața televizorului, ca să urmărim tradiționalele filme de Sărbători.

Crăciunul este dedicat familiei și bucuriei de a dărui, de a aduce puțină fericire în viețile celor dragi nouă. Fie că îi răsfățăm cu multe cadouri, îmbrățișări sau mese delicioase, încântarea lor va fi combustibilul care să ne asigure energia pentru tot anul ce vine. Dacă îți place să experimentezi noi rețete în bucătărie, dacă îți dorești poate in Crăciun mai puțin tradițional din punct de vedere culinar, avem rețeta perfectă pentru tine: plăcintă cu vită cu piure sau foietaj. 

O mare parte din farmecul Sărbătorilor este bucuria de a împărți cu cei dragi toate bunătățile. Cu gândul la ei, Maria de la Marty Plaza a creat ”the ultimate comfort food”, ideală pentru răsfățul prietenilor și familiei. Ceea ce ne place cel mai mult la această rețetă este ușurința cu care se prepară. Într-adevăr, timpul de gătire este unul mai îndelungat, însă intervenția noastră va fi minimă. 

La final, alege să servești tocănița de vită cu foietaj sau piure de cartofi cu cașcaval, rumenite în cuptor, în funcție de preferințele celor dragi.

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!