Sărbătorește împreună cu noi 15 Years of Youth

Celebrating 15 years of Youth este primul din seria meniurilor speciale Marty și îl puteți răsfoi (și savura, yam, yam) la Marty Society, pe Strada Victor Babeș, Nr.31. Dacă ai nevoie de puțină inspirație înainte, îl poți răsfoi aici. Pășește într-o lume a tinereții, în care singurele griji sunt cele 2 restanțe și dacă fata pe care ai chemat-o deseară în club o să îți accepte invitația. Fă cunoștință cu The Prom King, The Rebel, The Greek sau The Heartbreaker, câteva dintre vedetele meniului, inspirate din personajele pe care le admirai în liceu sau în facultate.

men-sp-babes-2016--v7-7

Poate nu cu toții rezonăm cu filmele americane, unde banchetul din clasa a 12-a este un prilej obligatoriu pentru alegerea regelui și reginei balului. Cu toate acestea, cu siguranță cu toții am avut un ”rege” al clasei, acea vedetă incontestabilă: vorba aceea, ”toate fetele doreau să fie cu el și toți băieții doreau să fie ca el”. Putem extrapola și să afirmăm același lucru despre Jack Daniel's Sandwich aici de față. Credeți-ne pe cuvânt când spunem că o dată încercat, nu veți mai putea să vă luați gândul de la el.

men-sp-babes-2016--v7-11

Vara este sinonimă cu vacanța, este momentul să uiți de griji, să te relaxezi, să te bucuri de razele soarelui și de zilele libere. Dacă faci parte însă dintre cei mai puțin norocoși, înghesuit într-un birou fără aer, toropit de caniculă atunci nu putem spune decât că tot un preparat fresh este soluția! Aducem mai aproape de tine câte puțin din savoarea Greciei. Cu fiecare mușcătură, vei transpus pe un șezlong, undeva pe malul Mediteranei, mângâiat de soarele elen. Noi am pornit deja spre restaurant! Tu?

men-sp-babes-2016--v7-10

Așa că fie că ești încă pe băncile facultății sau pur și simplu tânjești după acele vremuri, 15 Years of Youth este un bun prilej pentru o zi în compania prietenilor, cu zâmbete, bucurii și povești numai de voi știute. Încearcă și tu curajosul Jack Daniel's Sandwich, împarte cu cel mai bun prieten un Spicy Tequila Pork sau relaxează-te după sesiune alături de un Pita Kebab. Oricare ar fi alegerea ta, abia așteptăm să celebrăm împreună 15 Years of Youth!

men-sp-babes-2016--v7-9