Sărbătorește împreună cu noi 15 Years of Sports

Celebrating 15 Years of Sports continuă seria meniurilor speciale aniversare Marty și vă așteaptă să sărbătoriți bucuria victoriei la Marty Sports & Grill, Strada Republicii, Nr. 109 (în incinta Sigma Shopping Center).  Ne place să trăim fiecare clipă la maximum, să fim alături trup și suflet de sportivul sau echipa favorită, dăm frâu liber emoțiilor: scandăm, cântăm, împărtășim lacrimilor de fericire și sărim de pe scaune la fiecare gol, ghem sau coș. Fascinația sportului ne cuprinde ca un vis, suntem transpuși într-o stare de transă și experimentăm într-un mod foarte real fiecare fază.

Nimic nu se compară însă cu sentimentul de a trăi alături de prieteni bucuria evenimentelor sportive, într-un loc cu suflet, cu personalitate, care vibrează împreună cu tine.  Atmosfera incendiară te cuprinde încă din momentul în care pășești în restaurant, te molipsești cu entuziasmul celor din jur. Fanii flutură steagurile, își poartă cu mândrie tricourile și fularele, încât ai deseori impresia că ai lăsat localul în urmă și te afli pe stadion. Timpul și spațiul devin relative și în orice colț te-ai afla, poți urmări în voie meciul, te poți bucura de o bere rece și poți savura o mâncare bună.

the-fantasy-grill-mix

Meniul 15 Years of Sports a fost creat pentru serile acelea pline de viață, pentru a vă sărbători pe voi, adevărații fani. Bucuria meciurilor este completată de bucuria de a împărți cu prietenii un platou consistent și gustos. Atmosfera sportivă te însoțește la fiecare pas, însă preparatele din meniul special sunt potrivite și pentru o seară mai liniștită. Marty Sports & Grill este un loc unde dacă vrei să stai să te uiţi la meci poţi, dacă vrei să vii cu iubita/prietena/soţia şi ea să nu se simtă în plus, te poţi bucura şi de atmosferă şi de mâncare.

derby-cheese-platter

Unul din elementele vedetă ale acestui meniu este foie gras, prezent în două preparate: într-un burger reinventat și alături de un mușchi de vită suculent. Două preparate masculine, esență a creativității bucătarilor, semn că mâncarea sportivă nu trebuie să fie neapărat una clasică.

Smokin-Foie-Gras-Burger

tender-beef-and-foie-gras-steak

Până la următorul eveniment sportiv, răsfoiește aici meniul complet 15 Years of Sports. Fă-ne o vizită și descoperă cum bucuria meciurilor poate fi și mai plăcută în compania prietenilor și a unor preparate speciale.