Red Weekend la Marty înseamnă multe Carduri Cadou. Cadou!

Cele mai faine oferte de Black Friday sunt cele pentru gurmanzi: experiențe culinare accesibile, bunătăți de tot felul, nenumărate motive pentru a te întâlni cu cei dragi la masă. E și mai fain când ofertele țin tot weekend-ul, ca să te bucuri mai apoi de ele un an întreg! Red Weekend la Marty te învață cum să fii un bun Foodie Buddy: acel prieten de nădejde care cunoaște cele mai cool localuri din oraș, experimentează mereu cu noi gusturi și arome, are Instagram-ul plin cu poze cu mâncare și e cel mai mare fan street food.

Fie că ești un Foodie Buddy în devenire sau vrei să îl surprinzi pe cel mai important foodie din viața ta, credem că oferta noastră Red Weekend este exact ce ai nevoie! Este perfectă pentru experimentat prepararte noi sau în momentele de nehotarâre. Cert e că în acest weekend, fiecare voucher de 100 lei achiziționat online sau din restaurante îți aduce încă un voucher de 50 lei, pe care ți-l facem cadou cu cel mai mare drag. 

Așa că nu mai sta pe gânduri! Este momentul să înceapă răsfățul culinar mult așteptat! :)

Detalii și regulamentul campaniei

1. Campania Red Friday se desfășoară în perioada 16 – 18 noiembrie 2018 și este valabilă în limita stocului disponibil

2. Oferta se desfășoară după următorul mecanism: la achiziția unui card cadou în valoare de 100 RON, clientul primește gratuit un card cadou în valoare de 50 RON

3. Oferta nu se cumulează cu alte campanii sau promoții și este valabilă atât pentru comenzi online (site și aplicație Marty Delivery, site și aplicație HipMenu), cât și pentru achiziții direct în restaurante

4. Cardurile cadou pot fi utilizate doar în restaurantele Marty, până la data de 31.12.2019. Cardurile nu pot fi utilizate pentru comenzi online.

5. Un client poate achiziționa un număr nelimitat de carduri cadou.

6. Cardurile cadou sunt oferite în limita stocului disponibil.