Beef Wellington with an Asian twist

Trebuie să vă mărturisim un secret: adevărul e că...noi nu prea știm să facem lucruri simple. Rețeta de luna aceasta s-ar putea să vă dea ceva bătăi de cap (nu degeaba este preferata lui Gordon Ramsey ca și provocare la Hell's Kitchen). Cu toate acestea, nu putem fi decât foarte impresionați și mândri de colegul nostru Mihai, bucătar la Marty Westside. În primul rând pentru că a avut curajul de a propune o rețetă deloc ușoară și, în al doilea rând, pentru că i-a ieșit o minunăție de preparat, o vită gătită perfect, pentru care ne-am bătut efectiv, până nu a mai rămas ni-mic!

7K6C9699

Beef Wellington este numele preparatului, care este originea lui, nici noi nu mai știm.  Că englezii l-au copiat de la francezi (sau viceversa), că ar proveni, de fapt, din Wellington-ul din Noua Zeelandă, nicidecum din numele faimosului Arthur Wellesley, Duce de de Wellington - nu e foarte clar, dar poate nici nu mai contează. Importante sunt gustul și sentimentele pe care ți le va trezi acest preparat.

7K6C9737

De ce Asian Twist? Pentru că garnitura de ciuperci shiitake cu sos de soia este un plus care completează perfect mușchiul de vită învelit în cel mai fraged aluat. Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură, iar tu vei dansa de bucurie. Asta dacă e să îl credem pe cuvânt pe Mihai de la Marty Westside, care nu s-a putut abține. Poftă bună!

7K6C9773