Mușchi de vită semi-confiat cu ierburi
Rețeta lunii iunie necesită ceva mai multă răbdare decât predecesoarele sale. Spunem asta pentru că implică o carne minunată care trebuie să stea la macerat cel puțin 24h. Știm că papilele voastre gustative vor vibra doar la simpla privire a mușchiului de vită, însă credeți-ne pe cuvânt, aromele pe care le veți obține, frăgezimea cărnii care se va topi în gură, vor merita toată așteptarea.
Nu mai e de mult un secret faptul că ne bucurăm la maximum de fiecare moment în care creativitatea bucătarilor noștri este pusă la încercare, iar bucuria lor este cu atât mai mare. Dacian de la Marty Boulevard este autorul acestei rețete speciale și am simțit încântarea lui pe tot parcursul pregătirii preparatului. Desigur că și admirația și cuvintele de apreciere ale colegilor săi când au gustat mușchiulețul au fost cel mai frumos cadou.
Ca să nu mai lungim vorba, pașii rețetei îi găsești aici, iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură! Poftă bună.